넌, 내가 듣고싶은것만 듣는다고 말하지.

Lisa Loeb - Stay

You say I only hear what I want to
넌, 내가 듣고싶은것만 듣는다고 말하지.

And you say I talk so all the time-so
넌, 내가 항상 재잘거린다고 말하지.

And I thought what I felt was simple
내가 느끼는 건 간단했어.
And I thought that I don't belong
나는 누구의 소유물도 아니라고 말야.
And now that I am leaving
그리고 이제 난 떠나려 해.
Now I know that I did something wrong cause I missed you
내가 뭔가 잘못했다는걸 이젠 알겠어. 왜냐면 네가 그리웠거든.
Yeah, I missed you
그래, 네가 그리웠어..

And you say I only hear what I want to
넌, 내가 듣고싶은것만 듣는다고 말했지.
I don't listen hard
남의 말을 열심히 듣지 않는다고.
I don't pay attention to the distance that you're running or to
네가 얼마나 멀리 가든,
Anyone, anywhere
누구에게 가든, 어디에 가든, 신경쓰지 않는다고.
I don't understand if you really care
네가 정말 그걸 신경쓰는지 난 이해가 안가.
I'm only hearing negative: no no no - bad
나는 부정적인 말만 듣는다구. : 안돼 안돼 안돼 - 나빠.

So I turn the radio on, I turned the radio up
그래서 난 라디오를 켜고, 볼륨을 높였어.
And this woman was singing my song
여가수가 내 이야기를 노래하고 있네.
The lover's in love and the other's run away
한사람은 사랑을 하고, 다른 한사람은 도망을 가.
The lover is crying cause the other won't stay
한사람은 울고 있어, 다른 사람이 머물지 않아서.
And some of us hover when we weep for the other who was dying
누군가는, 우리는 죽어가는 사람을 위해 울고 있을때
Since the day they were born
태어날때부터 미소를 짓겠지.
Well, this is not that
뭐, 그런 이야기는 아니니까.
I think that I am throwing but I'm thrown
나는 내가 내 인생을 주도한다고 생각했지만, 난 휘둘리는거였어.

And I thought I'd live forever, but now I'm not so sure
난 영원히 살거라 생각했지, 하지만 이젠 잘 모르겠어.
You try to tell me that I'm clever ,but that won't take me anyhow
너는 내가 영리하다고 말하지만, 그렇게 말한다고 내가
Or anywhere with you
너와 다시 어떻게 되진 않을거야.

you said that I was naive.
넌 내가 순진하다고 말했어.
And I thought that I was strong.
그리고 난 내가 강하다고 생각했지.
I thought. hey I can leave I can leave.
난 널 떠날 수 있다고, 떠날 수 있다고 생각했어.
But now I know that I was wrong cause I missed you
하지만 이젠, 내가 잘못했다는걸 알아. 네가 그리웠거든.
Yeah, I missed you
그래, 네가 그리웠어..

You said "you caught me cause you want me
넌 '네가 날 좋아해서 날 붙잡았어.
And one day I'll let you go"
언젠가는 내가 널 놓아줄거야'라고 말했어.
You try to give away a keeper, or keep me cause you know you're
넌 소중한 사람을 보내버리려고 했어, 아니면 날 붙들어두려 했지.
Just scared to lose
단지 잃는게 두려워서 말야.

And you say "stay"
그리고 넌 '머물러줘' 라고 말하네.

You say I only hear what I want to
넌, 내가 듣고 싶은것만 듣는다고 말하지.

-목록보기  
제목: 넌, 내가 듣고싶은것만 듣는다고 말하지.
분류: No music, No Life

의견(코멘트)을 작성하실 수 없습니다. 이유: 권한이 없는 회원레벨